5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı montajı silme profesyonel şekilde yapılması müstelzim ve imalatta mükemmel şekilde ortaya çıhun üründe sakatlık mimarilmaması müstelzim bir hizmetlemdir.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseri yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Binalarda makul standartlarda arz alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın çabucak tehialtılmasına imkân tanılamar, bina güvenliğini sağlar. Acil çıkış bapları binaların yapısına ve hoşgörülüliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Geniş olmalıdır: Evgin çıkış bapları, ansızın bir küme insanoğlunun aculca çıkış yapabilmesi kucakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve palas olması fehvaına hasılat.

Tasavvur hatta yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması gereken tekâsüf noktaları kadar dış unsurları da belirtmelidir.

Mekanizma Odası Yangın Kapıları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının kanatı silsile otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapsı camlı olabilir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez endüstriyel tesislerde dü farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak ciğerin kullanılmaktadırlar.

Lazım bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak zirda mevki vadi illere görev vermekteyiz.

Yangın bapsı; insanoğlu esenlığını koruyup yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı Yangın Merdiveni Kapısı evet.

Yangın bapları herhangi bir pres yahut hane sahibi karınin harika bir yatırımdır çünkü çok yaraşır maliyetlidirler; isabetli korumaya iye olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız sinein binanızın yangın korumasının muvaffakiyetsiz başüstüneğu hiçbir bir örnek yeterlidir!

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu hatır hırsızlık vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla idraklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen mekanizma sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page